Vés al contingut
Notícies_Inici de curs_Fundació Antonio Jiménez

Un inici de curs amb activitats d’apropament a la comunitat!

Notícies_Inici de curs_Fundació Antonio Jiménez

Comencem el curs amb activitats d’apropament a la comunitat!

L'equip de professionals de l’Oficina Jove de les Borges Blanques ens han obert les portes! Aquesta oficina informa, orienta i assessora les persones joves en els diferents àmbits de la seva vida. A més, realitzen activitats i xerrades al territori, assessorament laboral, acadèmic i orientació laboral. A la vegada que se’ls proporciona eines i recursos a través de dinamització juvenil i l’apoderament. 

L'alumnat, aquest mes, també ha tingut l’oportunitat de rebre al centre una xerrada impartida per un Bomber del Parc de Mollerussa per sensibilitzar als i les adolescents sobre els riscos del foc i com aquest pot ser nociu per a la nostra persona. Un taller molt interessat, on el grup d'alumnes ha mostrat molt d’interès.

A més a més, els i les alumnes de les UEC estan rebent un taller de cuina, manteniment i jardineria amb l’objectiu de conèixer i posar en pràctica estratègies i hàbits que intervenen en el seu aprenentatge.

  • Taller de cuina: estan aprenent tant les diferents tècniques per cuinar, com portar una alimentació saludable i coneixements sobre nutrició.
  • Taller de manteniment: estan aprenent les habilitats i els coneixements per desenvolupar les tasques de manteniment adequadament.
  • Taller de jardineria: estan aprenent el procés de germinació i ha començat el projecte de creació d’un jardí vertical amb materials reciclats.

Per acabar, des de les UEC treballem per millorar les competències transversals mitjançant el treball amb tutories en grup i individuals. Aquest setembre hem fet dinàmiques per fomentar el treball en equip i cohesió de grup que creiem molt important al començament de curs.