Vés al contingut
Butlletí_Fundació Antonio Jiménez

Butlletí

Subscriu-te!

* indicates requiredDe què vols estar al dia? *

RESPONSABLE Nom: Associació Cordinadora Sinergia Social NIF: G61018925 Telèfon: 93 268 22 22 E-mail: sinergia@sinergia.org Seu social: Carrer de Trajà, 14 (Interior) - Accés: Parc de la Font Florida - 08004 de Barcelona FINALITAT Tractament de dades de persones que fan demandes relacionades amb voluntariat, donacions, enviament de CVs i altres formularis de contacte amb l’entitat. TERMINI DE CONSERVACIÓ DE LES DADES Contacte: Un màxim de tres anys. Voluntariat: Mentre es mantingui la condició de voluntari/ària. Donacions: Mentre es mantingui la condició de soci/sòcia. CV’s: Es conserven durant un any. Legitimació: Consentiment de la cessió de dades personals per part de l’interessat. Destinataris: Hi ha cessió de dades a la Coordinadora Sinergia Social en cas d'enviament de currículums vitae i comunicació. No hi ha cap mena de cessió de dades en cas de contacte, voluntariat i donacions. DRETS Dret d’accés a les seves dades personals i al tractament de les mateixes. Dret de rectificació de dades personals inexactes o incompletes. Dret de supressió (o dret a l’oblit) quan les dades ja no són necessàries per a la finalitat per a la qual es van recollir, quan es revoca el consentiment, quan l’interessat s’oposa al tractament, quan les dades hagin estat tractades il·lícitament, i quan les dades s’hagin de suprimir per complir una obligació legal. Dret d’oposició a poder-se negar al tractament llevat que l’entitat sigui autoritzada per imperatiu legal. Dret a la limitació del tractament quan, a petició de la persona interessada, les seves dades personals es deixin de tractar. Dret a la portabilitat de dades en cas que hi hagi modificacions en el responsable del projecte. Pot exercir qualsevol dels seus drets dirigint-se a l’adreça física o electrònica del Responsable. CONTACTE Telèfon: 93 268 22 22 | comunicacio@sinergia.org | Carrer de Trajà, 14 (Interior) · Accés: Parc de la Font Florida · 08004 de Barcelona

Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment fent clic a l’enllaç al peu dels nostres correus electrònics. Per obtenir informació sobre les nostres pràctiques de privadesa, visiteu el nostre lloc web.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.