Vés al contingut
Col·labora_Fundació Antonio Jiménez

Col·labora

Voluntariat

El programa de voluntariat de Fundació Formació i Valors Antonio Jiménez permet ampliar recolzar les diferents activitats programes que es duen a terme en els diferents serveis residencials de l’entitat. Com a voluntari i voluntària estaràs contribuint en la realització d’activitats complementàries, recolzant als i les professionals o participant directament en els projectes, i per tant, ajudaràs a millorar la qualitat dels serveis que oferim al nostre usuari o usuària.

Pots ajudar fent classes de reforç al nostre jovent, acompanyant a les persones usuàries a les diferents activitats o sortides que realitzem. O bé, si tens coneixements específics en un àmbit i t’agradaria compartir-los amb nosaltres pots fer una classe de cuina, dirigir una activitat física, o realitzar un taller d’escriptura o fotografia...

Donacions

La Fundació Formació i Valors Antonio Jiménez destina les donacions exclusivament a la millora dels recursos equipaments dels diferents serveis residencials i projectes de l’entitat.

En una organització a on els espais residencials són claus per atendre als i les usuàries, la renovació d’equipament i material, així com, el manteniment millora de les infraestructures permet millorar els espais de convivència i la realització d’activitats complementàries. 

Si desitgeu realitzar una aportació que contribueixi a continuar millorant els serveis a les persones usuàries, si us plau, omple el següent formulari. Gràcies per confiar en la nostra tasca.

Qualsevol mena de col·laboració pot marcar la diferència_Fundació Antonio Jiménez

Qualsevol mena de col·laboració pot marcar la diferència

Particulars

Compartint el teu temps i les teves habilitats contribueixes com a voluntari i voluntària a millorar el benestar dels infantsjoves gent gran que atenem a la fundació. Pots participar en diferents activitats de convivència, culturals, reforç escolar, sortides lúdiques, artístiques...

D’igual forma, si tens coneixements específics en un àmbit com cuina, escriptura, informàtica, esports... i t’agradaria fer partícips als usuaris mitjançant una activitat dirigida o un taller, contribuiràs a complementar i millorar els serveis que oferim als i les infantes, joves i gent gran que atenem.

Si desitges col·laborar activament amb Fundació Formació i Valors Antonio Jiménez pots fer-te voluntari de la nostra entitat.


Empreses

Impulsem estratègies de RSC (Responsabilitat Social Corporativa) amb l’empresa amb l’objectiu d’aportar valor a la societat i a l’empresa: màrqueting social, voluntariat empresarial, co-branding... 

Si ets una empresa i t'agradaria col·laborar amb nosaltres o informar-te de com ho pots fer, no dubtis en contactar amb nosaltres, estarem encantats de parlar amb tu.


Anima't

Si t'agradaria col·laborar amb nosaltres, no dubtis a contactar el nostre departament de comunicació a: comunicacio@sinergia.org