Vés al contingut

Taller d'emocions

Taller emocions_Noticies_Fundació Antonio Jiménez

El passat 14 de juny els i les joves de la UEC de Cervera vam anar a fer un taller sobre les emocions que va funcionar molt bé i va ser molt gratificant.

Vam fer una dinàmica sobre emocions i confiança, en què havíem de trobar la manera de cabre tots en dues cadires i, alhora, anar parlant entre nosaltres per intentar no caure a terra. Una dinàmica interessant i diferent per veure quin rol agafava cadascú, quines emocions es generaven, etc.

Després vam fer el visionament de la pel·lícula Inside Out, que tracta sobre la Riley, que és una noia que gaudeix o pateix tota mena de sentiments. Tot i que la seva vida ha estat marcada per l'Alegria, també es veu afectada per altres emocions. El que la Riley no entén gaire bé és per quin motiu ha d'existir la tristesa a la seva vida. Una sèrie d'esdeveniments fan que l'Alegria i la Tristesa es barregin en una perillosa aventura que farà un tomb al món de la Riley.

En acabar vam estar parlant de les emocions generades durant l'activitat i també de com aquestes eren explicades pels personatges de la pel·lícula d'Inside Out.

Taller emocions_FAJ