Vés al contingut
Notícies_Jornades esportives_Fundació Antonio Jiménez

Jornades esportives de convivència

Notícies_Padel_Fundació Antonio Jiménez

Les UEC de Mollerussa i de les Borges Blanques han organitzat unes jornades esportives de convivència que duraran tot el curs escolar 2023.

Aquest projecte es crea amb l’objectiu d’animar al grup de joves adolescents a practicar altres activitats esportives a les habituals, amb caràcter lúdic i potenciant els valors que té l’esport així com hàbits de vida saludables.

En aquest sentit, els objectius més importants són: disminuir l’abandonament esportiu i sedentarisme i acompanyar als i les joves perquè generin el seu propi projecte de vida en equitat, sense exclusions i fomentar hàbits de vida més actius i saludables.

L’esport escollit aquest any és el pàdel, desconegut per la majoria dels nostres alumnes. El pàdel com d’altres esports ajuda a estar en forma, millora els reflexes i la concentració, prevé l’ansietat, disminueix l’estrès, reforça les relacions socials, motiva la superació personal, tonifica la musculatura i millora el treball en equip.

Això és possible gràcies a la col·laboració del Club Tenis de Mollerussa al qual estem molt agraïts de què ens acullen periòdicament i ens cedeixin l’espai i les pistes de pàdel per poder dur a terme l’activitat."

 

Jornades esportives