actualitat

Adequació i Arranjament de l'entorn Mas Ventós

 
Mas Ventós es troba enmig de la forest de Muntanya de Sant Pere de Rodes, localitzada al nord est de Catalunya, dins del Parc Natural del Cap de Creus, entre els municipis de Llançà, Vilajuïga i Port de la Selva, dins del terme municipal de Port de la Selva.
 

Activitats projecte MAS SOCIAL

Dintre del projecte MAS SOCIAL (Curs agroforestal sostenible a l'entorn rural i bioconstrucció) hem treballat dues dinàmiques de pedra seca que s'han fet a Vilamaniscle en un entorn de turisme rural i a la nostra pròpia escola on els alumnes del curs han desenvolupat i participat en obres reals (Vilamaniscle) i també en les primeres accions de pedra seca en el pati de l'escola on estem ubicats (Fortià), fent tot el procés d'aixecament d'aquests murs, seleccionant les pedres i la col-locac

Projecte Mas Social Empordà

Projecte d'aprofitaments forestals i bioconstrucció en entorns rurals i naturals protegits.

Curs de 900 hores, amb orientació laboral, una vegada acabat el curs pots accedir directament a un lloc de treball vinculat al projecte.

Projecte Mas Social Ebre

Projecte de desenvolupament territorial i ambiental per a la recuperació d'oficis i la incorporació dels joves al món laboral.

Per a Joves entre 16 i 29 anys, a l'atur, que volen experimentar i aprendre sobre la bioconstrucció i l'agricultura ecològica.

Curs de 900 hores, amb orientació laboral, assesorament individualitzat, informació laboral ...