L’equip de Foresterra realitzarà sortides guiades a l’Alt Empordà

31 Març 2015

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb altres entitats públiques i privades organitzen sortides guiades els diumenges de primavera i tardor. L’objectiu d’aquesta activitat és donar a conèixer als participants espais naturals de la comarca.

A l’equip de Foresterra ens va semblar una fantàstica idea! No només per l’oportunitat de compartir el projecte de formació i ocupació de Foresterra, explicar les diferents tasques realitzades, les dificultats superades i les anècdotes viscudes en aquells paratges.

Ens sembla una gran idea poder gaudir en grup dels paisatges de l’Alt Empordà, de mostrar la flora i fauna del territori, divulgar el patrimoni natural i etnològic de la zona i explicar la història d’aquests meravellosos espais.

Reserveu aquests diumenges:

Diumenge 24 de maigBosc sobre la duna: estabilització de dunes amb vegetació”: visita guiada a la Duna de Sant Martí d’Empúries. La sortida de dificultat baixa, té una durada aproximada de tres hores. En aquest paratge Foresterra va realitzar la reparació total de la tanca entre Sant Martí d’Empúries i l’Escala.

Sortida Guiada Emporda Sant Martí d'Empúries reparació tanca

Diumenge 20 de setembrePastures transfronteres”: sortida guiada a la muntanya de Portbou. L’activitat de dificultat mitjana té una durada d’unes quatre hores. A la muntanya de Portbou Foresterra va fer la recuperació d’una font, el manteniment d’abeuradors per bestiar i la construcció d’un punt d’aigua.

Sortida guiada Empordà muntanya Portbou construcció punt aigua

Anirem afegint més informació sobre les sortides i els recorreguts al Facebook del projecte Foresterra. Si esteu interessats a participar-hi podeu enviar un correu fent clic aquí.

Us hi esperem!

Podeu consultar la resta de sortides guiades al següent enllaç.