Notícies

Dimecres, 30 Novembre, 2022
Els i les joves del projecte UEC (Unitat d'Escolarització Compartida) de Borges han realitzat una formació en les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) amb l'objectiu perquè estiguin actualitzats i adquireixin nous coneixements i competències en l’àmbit digital. 
Dimecres, 30 Novembre, 2022
Des de la UEC (Unitat d'Escolarització Compartida) de Tàrrega donem importància al treball transversal i per projectes.
Dimarts, 4 Octubre, 2022
L'equip de professionals de l’Oficina Jove de les Borges Blanques ens han obert les portes! Aquesta oficina informa, orienta i assessora les persones joves en diferents àmbits de la seva vida, realitzen activitats i xerrades al territori, assessorament laboral i acadèmic i orientació laboral. A la vegada que se’ls proporciona eines i recursos a través de dinamització juvenil i l’apoderament.
Dimecres, 21 Setembre, 2022
Aquest any més aviat que mai; tot i això, hem treballat molt per tenir-ho tot preparat per començar aquest curs escolar 2022-2023 a les UEC (Unitat d'Escolarització Compartida).
Dimecres, 11 Maig, 2022
Un grup de 22 joves que són alumnes de les UEC de Tàrrega, Cervera, Mollerussa i Borges Blanques, gestionades per la Fundació Antonio Jiménez, represtent al jovent en l’espai de participació per a joves del 25é Fórum FEDAIA 2021.
Dijous, 16 Desembre, 2021
El grup de joves de la UEC (Unitat d'Escolarització Compartida) participaran el pròxim 17 de gener a la Hackató de la FEDAIA!
Equip professional de les UEC
Dijous, 9 Setembre, 2021
Iniciem les classes aquest 13 de setembre!
Dijous, 13 Abril, 2017
Dins del ‘Projecte de Recuperació de l’activitat agropecuària, prevenció d’incendis, millora de l’hàbitat i consolidació dels masos i ús públic a la finca en consorci, Muntanya de Sant Pere de Rodes, GI 3011, propietat de La Caixa’
Tipus:
Divendres, 3 Març, 2017
El nois del curs ja han pogut experimentar en exercicis de murs de pedra seca.
Tipus:
Dimarts, 13 Desembre, 2016
Curs agroforestal sostenible a l'entorn rural a l'Empordà.
Tipus:

Pàgines